Cégünkről

Cégünk, az In-Pulse Design Kft. egy konyhabútorokkal valamint fürdőszobabútorokkal foglalkozó kisvállalkozásként indult. Mára ügyfeleink kérésére, valamint a piac széles és folyamatos növekedése lehetővé tette kínálatunk, valamint szolgáltatásunk bővülését.

Kínálatunkban az egyszerű, de igényes kivitelű termékektől az exkluzív, legújabb design alapján készült bútorokig minden megtalálható, legyen az minimalista, rusztikus, esetleg klasszikus bútor.

Fő profilunkat elsősorban egyedi gyártású konyhabútorok, beépített szekrények,gardróbok képezik, de igény esetén a lakás bármely részére elkészítjük álmai bútorát.

Minden érdeklődőnek az ingyenes helyszíni felmérést követően személyre szabott egyedi árajánlatot adunk.

Vevőcentrikus szolgáltatásunkkal kizárólag az Ön igényeit vesszük figyelembe, és ehhez adjuk hozzá saját ötleteinket, tapasztalatunkat, szaktudásunkat. A készülő bútor elemeit a már meglévő falakhoz igazítjuk, így a helyiség kihasználhatósága a maximumára nő az előregyártott, készen megvásárolható széria termékekkel szemben.

Célunk elsőnek lenni kreativitásban, minőségben, minden helyzetben. Küldetésünk az, hogy minden egyes általunk elkészített bútor méltó referenciánk legyen, büszkén hivatkozhassunk elégedett Megrendelőinkre. A tökéletességre törekszünk, képzett, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársainkkal érjük el azt, hogy a munka sikere mindkét fél elégedettségével járjon.

Ne habozzon megismerni minőségi termékeinket és egyénre szabott szolgáltatásainkat! Kérjen árajánlatot munkatársainktól akár telefonon, akár honlapunkon keresztül!